Rólunk

Előfordult már veled is, hogy nem volt időd vagy lehetőséged a pénzintézetek ajánlatait összehasonlítani és kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet?

A szükséges információk hiányában egyre többen csalódnak a pénzpiacban, hitelek dőlnek be, befektetések hoznak veszteséget és e miatt egyre nagyobb szükség van a szakképzett pénzügyi tanácsadókra, akik az ügyfeleik érdekeit tartják szem előtt és azt képviselik a pénzintézeteknél.

Mi azért dolgozunk, hogy az olyan elfoglalt embereknek, mint Te is, megkönnyítsük és meggyorsítsuk a pénzügyi döntéseit.

Ha bemutatod nekünk jelenlegi helyzetedet és jövőbeli céljaidat, egyedi kalkulátoraink segítségével közösen megtaláljuk a megoldást, így nem kell azzal tölteni az idődet, hogy bankok, biztosítók teljes kínálatát áttekintsd. Mindent egy helyen, gyorsan és kényelmesen intézhetsz velünk.

Amit kínálunk neked

Állami támogatások, családi adókedvezmények teljes körű bemutatása, CSOK, lakás előtakarékoskodás, nyugdíjtervezés, hitelügyintézés, pályázatírás és menedzsment, pénzpiaci- és ingatlanbefektetések, vagyon- és felelősségbiztosítás, élet- és egészségbiztosítások, ingatlanközvetítés stb.

A több mint 10 éves szakmai tapasztalat és közel 5500 elégedett ügyfél a garancia arra, hogy a kínálkozó lehetőségek közül mindig a legoptimálisabb megoldásokat választjuk ki ügyfeleink részére.

Célunk az, hogy mindig ott legyünk az ügyfeleink mellett, amikor pénzügyi döntést kell meghozniuk.

Lakossági hitel

Lakástakarékpénztár

CSOK

Biztosítás

Nyugdíjcélú megtakarítás

Befektetés

Hivatásunk, hogy Ügyfeleink minden életszakaszában a legmegfelelőbb megoldást nyújtsuk céljainak az elérése érdekében, legyen szó lakáscélról, értékei védelméről, gyermeke jövőjének támogatásáról, vállalkozása beindításáról, fejlesztéséről, vagy nyugdíjas éveinek nyugodt eltöltéséről.

A PÉNZÜGYEK-OKOSAN SZAKÉRTŐ CSAPATA

Szakértőink már 5 megyében várják, hogy segíthessenek pénzügyeidben.
Keress minket bátran.

Partnereink

Kérdésed van?

vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írj nekünk vagy keress minket elérhetőségeink bármelyikén.

    Melyik megyéből keresel minket?
    Melyik szolgáltatás iránt érdeklődsz?
    Lakossági hitelLakástakarékpénztárCSOKBiztosításNyugdíjcélú megtakarításBefektetésVállalkozói vagyon- és felelősségbiztosításNapelemPályázatBabaváró hitel