Befektetés

Banki betét feletti hozam elérésére törekszel?

Jó helyen keresel, mi megtaláljuk neked az igényeidnek legmegfelelőbb megoldást!

Ügyfeleink megtakarításainak szakszerű kezelése ugyanolyan fontos számunkra, mint más vagyoni értékük megfelelő biztosítása, ezért bízzuk ügyfeleink vagyonát az Erste Befektetési Zrt-re amely Magyarország egyik legnagyobb pénzintézetének, az Erste Banknak a tulajdona. Ebben partnerünk a Prestige Financial Zrt, aki az Erste szerződött partnereként segít eligazodni ügyfeleinknek a piacon elérhető befektetési termékek között.

A PFN- Prestige Financial Zrt. 2015-ben alakult befektetési tanácsadási tevékenység végzésére szakosodott társaság. Célunk, hogy tanácsadásunk eredményeként ügyfeleink megalapozott és eredményes befektetési döntéseket hozzanak biztonságot nyújtó, intézményi háttér mellett. Az egy tőzsdei üzletkötőre jutó ügyfélszám limitált, így Ön megfelelő időben hozzájut a piacokat mozgató információkhoz. A szolgáltatásunk legfontosabb jellemzője az Ügyfeleink számára biztosított exkluzivitás.

A Prestige Financial Zrt. több mint 10 éves befektetési, kereskedési tapasztalattal rendelkező munkatársa áll az Ön rendelkezésére.

A szolgáltatás keretein belül a letétkezelési, számlavezetési funkció elkülönül az általunk nyújtott tanácsadási tevékenységtől. 

Erste Befektetési Zrt. az alábbi szolgáltatásokat nyújtja az Ön számára:

Számlavezetés, letétkezelés

Stabil intézményi háttér

Biztonság

Kimutatások, a számla online nyomon követésének biztosítása

Prestige Financial Zrt. az alábbiakat biztosítja az Ön részére:

Évtizedes befektetési tapasztalat

Szakértelem

Célok feltérképezése

Személyre szabott befektetési stratégiák

Folyamatos ügyfél portfolió monitoring 

Egyedi kedvezmények

Betéti kamatoknál magasabb hozam elérésének lehetősége a kockázatvállalás függvényében