Pályázat

Pályázat? Mi segítünk,
hogy ne maradj le…

A pályázati világban kétféle ügyfél van

Van, akinek határozott fejlesztési elképzelése van, nem tervez további beruházásokat, és vágyait egyetlen pályázattal akarja megvalósítani. Az ő elképzelésüket egy profi pályázatíró csapat tudja kielégíteni.

Vannak, akik keresgélnek a lehetőségek között, többféle fejlesztési elgondolásuk van, és stabil pályázati Partnert keresnek a projektek generálásához. Nekik olyan pályázatkezelői szolgáltatásra van szükségük, akik online alkalmazásokkal és dedikált projektmenedzserek segítségével viszik a cégét közelebb a sikeres pályázathoz!

Lassan véget ér 2014-2020 közötti pályázati ciklus! Használd ki a
fennmaradó idő pályázati lehetőségeit!

Ebben a hétéves ciklusban, a több mint 7.000 milliárd forintos keret közel 60%-a fordítható
gazdaságfejlesztésre. Ez a korábbi hétéves időszak forrásainak majdnem a négyszerese! Vállalkozások
tömege váltotta már valóra a fejlesztési elképzeléseit, legyen az: egy új gép beszerzése, egy telephely
megvásárlása, a számítógépek cseréje, vagy új szakemberek alkalmazása, akikkel együtt szárnyalhat a
cége.
Csatlakozz hozzájuk te is!

Találd meg Te is a vállalkozásodban rejlő lehetőségeket!

Évente akár több sikeres pályázattal is bővítheted cégedet! Ekkora számok tükrében biztos lehetsz abban, hogy lesz olyan pályázat, ami Neked is megoldást nyújt!
A pályázatíráshoz válassz olyan partnert, aki a legszélesebb körű segítséget tudja nyújtani.

A mi munkamódszerünk az, hogy…

Egy kötetlen beszélgetés keretében megismerjük a céged jelenlegi financiális helyzetét, fejlesztési terveidet, jövő képedet az üzleti életben.

Megvizsgáljuk, hogy abban a pillanatban milyen pályázati lehetőségek nyitottak.

  • Ha van releváns pályázati lehetőség, akkor elkezdődik az a munka.
  • Ha ebben a pillanatban nincs megfelelő pályázat, akkor megkezdjük a ”személyre szabott pályázat figyelést”.

Nálunk:

  • Személyesen kimegyünk a partnerekhez, helyben megismerve a cég körülményeit és lehetőségeit.
  • Kizárólag sikerdíjért dolgozunk, ami tartalmazza a kötelező nyilvánosság biztosítását is.
  • Minta dokumentumokkal dolgozunk, amelyeket igény szerint a beszállítók rendelkezésére is bocsátunk, ezzel is csökkentve a hiba lehetőségeket!
  • Minden egyes projektnek van egy delegált menedzsere

Pályázati előminősítés

Ha találtál egy számodra szimpatikus pályázatot, az első kérdés mindig az, hogy Te jogosult vagy-e indulni a pályázaton. Az előminősítést Mi ingyenesen végezzük, így nem járhatsz úgy, hogy költségekbe vered magad, majd elutasításra kerül a pályázatod jogosultsági problémák miatt.

Projektgenerálás

Ez a szolgáltatás nálunk teljesen cégre szabott és pályázathoz igazított szolgáltatás.
Egy új pályázat esetében mi átnézzük a fejlesztési célokat és a pályázat adta elszámolható költségek listáját. Segítünk, a költségvetés elemeinek összeállításában, a költségtételek átgondolásában. Igény szerint javasoljuk olyan elszámolható költség beépítését is a pályázatban, amire te esetleg nem gondoltál.

Pályázatírás

Mi kidolgozzuk a projekt megvalósíthatóságának részéletes feltételeit, és elkészítjük a teljes dokumentációt, így neked nem kell felesleges köröket futnod a dokumentáció összeállítása során. Garantáljuk, hogy az elkészült dokumentáció minősége maximálisan biztosított. A pályázatírásnak nincs külön díja, mi egységesen 5 %-os sikerdíjért dolgozunk, ami csak nyertes pályázat esetén kerül kiszámlázásra.

Projekt menedzsment

A támogatáshoz jutás folyamatában a munka dandárját a támogatások maradéktalan és hatékony lehívása jelenti, amely rendkívül precíz és jól szervezett munkát igényel. Nem elég egy pályázatot megnyerni, mert ahhoz hogy mielőbb a bankszámlán tudhasd a támogatás teljes összegét, szükséged van a pályázatkezelő szolgáltatód menedzsment szolgáltatására a támogatás odaítélésétől egészen a projekt lezárásáig. Ebben a munkában szükség esetén mi közvetlenül felvesszük a kapcsolatot a szállítókkal, kivitelezőkkel, esetleg javaslunk is bevált, és megbízható partnereket. A cél, hogy a szerteágazó dokumentáció minél kevesebb kézen menjen keresztül.

Projekt fenntartás

A vissza nem térítendő támogatás lehívását követően igazolni kell a szerződésben vállalt feltételek teljesítését, eleget kell tenni a jelentéstételi kötelezettségeknek, a fenntartási időszak végéig. Sok cég ezt nem vállalja, vagy nem a megfelelő komolysággal végzi. Nincs annál rosszabb, mint amikor a megnyert összegből vissza kell fizetni egy kisebb vagy nagyobb összeget, valamilyen adminisztrációs hiba, szabálytalanság vagy figyelmetlenség miatt.
Mi erre is nagy hangsúlyt fektetünk és a fenntartási év elején mindig megküldjük partnereinknek az arra az évre vállalt indikátor értékeket!

Mi hosszú távú kapcsolatok építésére törekszünk!

  • A legrégebbi ügyfelünkkel 13 éve dolgozunk együtt! 
  • Egymásra épülő beruházásokban gondolkodunk, amelyeket a partner cégek biztonsággal tudnak vállalni. 
  • Ügyfeleink, elégedettségük jeléül szívesen ajánlanak bennünket, partnereiknek, ügyfeleiknek!

Ha nincs olyan ismeretséged, vagy csalódtál az eddigi pályázatíró csapatban, akkor mi szívesen állunk a rendelkezésedre! Pályázatíró partnereink segítségével kizárólag sikerdíjas formában vállaljuk pályázatok megírását.

Előminősítés

Ha mindhárom kérdésre igen a válaszod, add meg adataidat, és felvesszük veled a kapcsolatot.