Vélemények

Ismerősöm ajánlásával kerültem kapcsolatba a Pénzügyek-okosan szakemberével. Általa ismertem meg, és tudom kihasználni a 30%-os állami támogatás lehetőségét! 2 gyermekem részére OTP lakástakarék szerződést kötöttem! Ajánlani tudom minden családnak!!!

Szkupi Magdolna - lakástakarékpénztár

A pályázati lehetőségek után keresgélve találkoztam a Pénzügyek –okosan egyik tanácsadójával aki számomra teljes körű tájékoztatást adott a Profitsytem szolgáltatásaival kapcsolatban! Cégvezetőként nagyon elfoglalt vagyok,éppen ezért választottam a Profitsystem csapatát,hogy minden pályázati lehetőséget amire a cégem jogosult ki tudjak használni az uniós támogatások által! Szívesen ajánlom mindenkinek!

Nagy Imre - pályázat

Egy kedves barátom ajánlása által találkoztam a Pénzügyek okosan egyik tanácsadójával, akivel a beszélgetésünk során sok hasznos információt tudtam meg! Szeretnék egy pár éven belül lakást vásárolni, ezért számomra a legjobb lehetőséget megkeresve, ERSTE lakástakarék szerződést kötöttem! Mindenkinek ajánlom ezt a Profi csapatot! Jó kezekben, minden egy helyen!

Máté Zoltán - lakástakarékpénztár

Azért választottam a Pénzügyek-Okosan tanácsadóját, mert korrekt, érthető, mindenre kiterjedő tanácsadást kaptam, és a részemre legmegfelelőbb megoldást nyújtották összehasonlítva több biztosító megoldását is.

Józsa Judit - nyugdíjbiztosítás

Az idei év elején ismertem meg a csapatot. Egy pályázatokkal kapcsolatos rendezvényen, teljesen véletlenül szóba elegyedtem a csapat egyik tagjával, Andrással. Már a beszélgetés első néhány percében rájöttem, hogy valóban hozzáértő szakemberrel van dolgom. Megemlítettem neki, hogy lakást szeretnénk vásárolni 4-5 év múlva. András első kérdése ez volt: és ugye igénybe veszed ehhez a Neked járó állami támogatást? Ekkor még nem tudtam, hogy miről is van szó, de a beszélgetés folytatásának köszönhetően még aznap megkötöttem egy 30%-os állami támogatást garantáló lakástakarék szerződést, ráadásul még spóroltam is 77.500-Ft-ot, hiszen olyan szolgáltatónál kötöttük a szerződést, ahol éppen akció volt. Ajánlom mindenkinek a Pénzügyek Okosan csapatát!

Harangi Balázs

Az elmúlt évek során számos befektetési tanácsadó vállalkozás megkeresett. Sok mindent ígértek, de végül csak töredéke teljesült. A Pénzügyek Okosan csapata nem ígért csodákat, viszont amiben megegyeztünk, az eddig mindig határidőre megtörtént. Ma Magyarországon a tanácsadó vállalkozások többségének tulajdonosi háttere teljesen átláthatatlan, elvtelenül nem érdekli más őket csak a minél magasabb jutalék. A Pénzügyek Okosan átlátható tulajdonosi háttere és a cég mögött álló magyar magánszemélyek - akiket lassan 10 éve személyesen ismerek - számomra 100%-os biztonságot jelentenek. Tiszta szívből ajánlom Önnek a Pénzügyek Okosan csapatát!

Elekes Attila - BHP gumi ügyvezetője LinkedIn

Jó dolognak tartom, hogy a biztosításaim ügyintézése mellett, pályázatok menedzselésére is lehetőséget nyújt az iroda. Vállalkozóként nagy segítséget jelent számomra, hogy nem kell naponta a pályázati kiírásokat figyelnem, mert megteszik ezt helyettem, és értesítenek, ha megjelent egy igényemnek megfelelő pályázat, és nem csak a pályázatírásban segítenek, hanem az egész folyamatot végigviszik a pályázat lezárásáig.

Harsányi József - Biztosítás, pályázat; 06 30 368 67 90

Az irodánál kezelik a biztosítási szerződésemet és amikor károm keletkezett, gyorsan és problémamentesen történt a kárügyintézés is. Jó, hogy itt nem csak a szerződés megkötéséig ismerik az ügyfelet.

Fekete Istvánné - Kárügyintézés; 06 30 40 99 727

Szeretem a biztosításaimat egy kézben tartani, viszont nekem nincs időm ezzel foglalkozni. Fontos számomra a jó ár és a minőségi kiszolgálás, ezért választottam az irodát. Mivel több biztosítással is rendelkezünk különböző biztosítóknál, így csupán egy tanácsadóhoz kell fordulnom, és minden biztosítással kapcsolatos dolgomat segítenek megoldani.

Albert Júlia - Biztosítás; 06 70 33 82 587