4024 Debrecen, Blaháné u. 2. 1/108

Szabóné Buzai Ágnes

Pénzügyek-okosan

Szabóné Buzai Ágnes

Telefonszám: +36706039897
E-mail cím: agnes.buzai@penzugyek-okosan.hu
Területi lefedettség: Hajdú-Bihar megye főleg Debrecen és környéke.19 éves tapasztalattal rendelkezem a biztosítási területén. A partnereim elsősorban lakossági ügyfelek. Számomra az teszi érdekessé ezt a szakmát, hogy rengeteg érdekes, értékes embert és családot ismerhettem meg az évek során. Számomra mindig az ügyfél érdekei az elsődlegesek. Munkamódszerem alapja, hogy nem csak addig ügyfél az ügyfél, amíg megköti a szerződést, hanem ezután is fontos segítenünk neki, törődni vele. Fontos számomra a környezet és az egészséges életmód, ezért kezdtem el az energetikai területtel is foglalkozni. Hogyan lehet zéró a villanyszámlája? Nézzük meg együtt! Ezekre a fontos kérdésekre csak közösen tudjuk megtalálni a megfelelő megoldásokat.

Mi a célod a hivatásoddal?

Minél korrektebb eljárást biztosítani az ügyfeleim számára. Emellett szeretnék széleskörű tájékoztatást nyújtani nekik, és értékes partnerséget kialakítani velük.
Fontosnak tartom, hogy ebben a rohanó világban mindenki megfelelő oktatásban részesíthesse gyermekét. Ez nem megy másképp, csak jól megtervezett előgondoskodással. Egy megtakarítás a hosszú távú rendszerességtől éri el a célját, nem pedig a hangzatos ígéretektől. A másik fontos kérdés a lakáshoz jutás. Hogyan tudnak ma a fiatalok önállóan lakáshoz jutni? Ehhez is folyton változó megoldások érhetők el a piacon. Nem könnyű eligazodni az újabbnál újabb lehetőségek között. Szintén gyakori kérdés még, hogy miből lesz nyugdíjam? Ezekben a kérdésekben tudok szakmai tanácsot nyújtani és megoldást találni.

Mire vagy büszke a hivatásodban eltelt időben?

Az ügyfeleim elégedettségére, a jó emberi kapcsolatok kialakítására.

Mi motivál téged a szakmádban?

Szeretek rávilágítani az embereknél az öngondoskodás és a költségmegtakarítás fontosságára.

Mi a hobbid?

Az olvasás, a futás és a sudoku.

Milyen szakterületen vagy érdekelt?

– Energetika
– Lakásmegoldások
– Hitel és személyi kölcsön ügyintézés
– Nyugdíj- és gyerekcélú megtakarítások,
– Vagyon-, kötelező felelősség- és társasház biztosítások.
– Kockázati biztosítások