Rólunk

Előfordult már veled is, hogy nem volt időd vagy lehetőséged a pénzintézetek ajánlatait összehasonlítani és kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet?

A szükséges információk hiányában egyre többen csalódnak a pénzpiacban, hitelek dőlnek be, befektetések hoznak veszteséget és e miatt egyre nagyobb szükség van a szakképzett pénzügyi tanácsadókra, akik az ügyfeleik érdekeit tartják szem előtt és azt képviselik a pénzintézeteknél.

Mi azért dolgozunk, hogy az olyan elfoglalt embereknek, mint Te is, megkönnyítsük és meggyorsítsuk a pénzügyi döntéseit.

Ha bemutatod nekünk jelenlegi helyzetedet és jövőbeli céljaidat, egyedi kalkulátoraink segítségével közösen megtaláljuk a megoldást, így nem kell azzal tölteni az idődet, hogy bankok, biztosítók teljes kínálatát áttekintsd. Mindent egy helyen, gyorsan és kényelmesen intézhetsz velünk.

Bemutatjuk a számodra elérhető állami támogatásokat és adókedvezményeket, valamint tájékoztatunk azok igénybevételének módjáról.

Hivatásunk, hogy Ügyfeleink minden életszakaszában a legmegfelelőbb megoldást nyújtsuk céljainak az elérése érdekében, legyen szó lakáscélról, értékei védelméről, gyermeke jövőjének támogatásáról, vállalkozása beindításáról, fejlesztéséről, vagy nyugdíjas éveinek nyugodt eltöltéséről.

Amit kínálunk Neked:

Állami támogatások, családi adókedvezmények teljes körű bemutatása, CSOK, lakás előtakarékoskodás, nyugdíjtervezés, hitelügyintézés, pályázati források és menedzsment, pénzpiaci- és ingatlanbefektetések, vagyon- és felelősségbiztosítás, élet- és egészségbiztosítások, ingatlanközvetítés stb.

A több mint 10 éves szakmai tapasztalat és közel 5500 elégedett ügyfél a garancia arra, hogy a kínálkozó lehetőségek közül mindig a legoptimálisabb megoldásokat választjuk ki ügyfeleink részére.

Célunk az, hogy mindig ott legyünk az ügyfeleink mellett, amikor pénzügyi döntést kell meghozniuk.