Pályázat

pályázatkezelés, pályázat, eu-s pályázat, kkv pályázat

Pályázat? Mi gondoskodunk róla,
hogy ne maradj le…

A pályázati világban kétféle ügyfél van

Van, akinek határozott fejlesztési elképzelése van, nem tervez további beruházásokat, és vágyait egyetlen pályázattal akarja megvalósítani. Az ő elképzelésüket egy profi pályázatíró csapat tudja kielégíteni.

Vannak, akik keresgélnek a lehetőségek között, többféle fejlesztési elgondolásuk van, és stabil pályázati Partnert keresnek a projektek generálásához. Nekik olyan pályázatkezelői szolgáltatásra van szükségük, akik online alkalmazásokkal és dedikált projektmenedzserek segítségével viszik a cégét közelebb a sikeres pályázathoz!

Használd ki  2014-2020 közötti ciklus pályázati lehetőségeit!

Ebben a hétéves ciklusban, a több mint 7.000 milliárd forintos keret közel 60%-a fordítható gazdaságfejlesztésre. Ez a korábbi hétéves időszak forrásainak majdnem négyszerese! Vállalkozások tömege tudja most valóra váltani fejlesztési elképzeléseit, legyen az: új gép beszerzése, egy telephely megvásárlása, a számítógépek cseréje, vagy alkalmazhatja végre azokat a szakembereket, akikkel együtt szárnyalhat a cége.

Találd meg Te is a vállalkozásodban rejlő lehetőségeket!

Évente akár több sikeres pályázattal is bővítheted cégedet! Ekkora számok tükrében biztos lehetsz abban, hogy lesz olyan pályázat, ami Neked is megoldást nyújt!

A pályázatíráshoz válassz olyan partnert, aki a legszélesebb körű segítséget tudja nyújtani. Íme néhány fontos szempont, amit mindenképpen feltételként kell, hogy szabj a jövőbeni partneredhez

Online hírek

Webes felületükön naponta tájékozódhass a legfrissebb pályázati lehetőségekről, a legjobb, ha ezeket e-mailben is elküldi neked.

Online pályázatkereső

Bárhol, bármikor böngészhess a pályázatok között, akár egyéni szempontok szerint szűrve. Így ötletelhetsz, újragondolhatsz, priorizálhatod a beruházási terveidet

Pályázati előminősítés

Ha megtaláltad a pályázatot, még mindig felmerülhet a kérdés, hogy Te jogosult vagy-e indulni a pályázaton. Fontos, hogy a szolgáltatód pályázati előminősítést végezzen nálad, így hamar tiszta képet kaphatsz az aktuális lehetőségeidről.

Pályázati tanácsadás

A tanácsadás ott kezdődik, hogy felkészítik a vállalkozásodat a pályázatokra, majd ezt követően – a pályázat segítségével – tudatosan megpróbálják kihozni a maximumot a cégedből.

Projektgenerálás

A szolgáltatód térképezze fel a vállalkozásodban lévő összes lehetőséget és akár ezen ötletek alapján, illetve ezek megvalósítására keressen neked pályázatokat, amiket bemutat Neked – a döntés joga pedig a Tiéd marad.

Pályázatírás

A szolgáltatódnak ki kell dolgoznia a projekt megvalósíthatóságának részéletes feltételeit, és el kell készíteniük a teljes dokumentációt, így segítsenek neked, vegyék le a válladról a plusz terheket. Az elkészült dokumentáció minősége legyen biztosított, hogy a legapróbb hiba se jelenlen meg a pályázatban. A legjobb, ha ez a szolgáltatás tisztán sikerdíjas alapon működik, hiszen így a pályázatírási folyamat kockázatmentes – hiszen a pályázat elnyerése közös érdek lesz.

Üzleti terv

A pályázati kiírások nagy része megköveteli az üzleti terv készítését, amelyben a fejlesztendő cél megvalósításának és hosszú távú fenntartásának összhangját kell bemutatni. Az a legelőnyösebb, ha a pályázati szolgáltatód ezt is elvégzi helyetted.

Előfinanszírozás

A gördülékeny pályázati tevékenység egyik fontos fogaskereke a támogatás előfinanszírozásának kérdése. Ha erre tud alternatívát nyújtani a pályázatkezelő szolgáltatód, akkor nyert ügyed van!

Projekt menedzsment

A támogatáshoz jutás folyamatában a munka dandárját a támogatások maradéktalan és hatékony lehívása jelenti amely rendkívül precíz és jól szervezett munkát igényel. Hogy mielőbb a bankszámlán tudhasd a támogatás teljes összegét, szükséged lesz a pályázatkezelő szolgáltatód menedzsment szolgáltatására a támogatás odaítélésétől egészen a projekt lezárásáig.

Projekt monitoring

A vissza nem térítendő támogatás lehívását követően igazolni kell a szerződésben vállalt feltételek teljesítését, eleget kell tenni a jelentéstételi kötelezettségeknek, a fenntartási időszak végéig. A legszerencsésebb, ha ezt az utógondozást a pályázatkezelő cég végzi helyetted!

Kötelező nyilvánosság

A nyertes pályázóknak tájékoztatniuk kell a nyilvánosságot arról, hogy projektjük európai uniós támogatásból valósult meg. A tájékoztatás során szigorú formai, arculati és tartalmi előírásoknak kell megfelelni. A pályázatkezelő cég a pályázatok minden követelményét ismeri, érdemes egy ilyen szakértő csapatra bízni ezeket a feladatokat.

Ha nem ismersz ilyen szolgáltatót, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk neked megtalálni!

Jelentkezz most ingyenes tanácsadásra – 20 perc, kötöttségek nélküli beszélgetés a pénzügyeidről!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Miről beszélgessünk?

Üzenet