Lakástakarékpénztár

lakástakarékpénztár, lakás megtakarítás, állami támogatás lakásvásárláshoz

Építsd fel, vedd meg, újítsd fel álmaid otthonát!

A lakástakarékpénztár szolgáltatásunkkal a megtakarítás gyerekjáték! A megtakarításodat állami támogatás gyarapítja, ráadásul kamatadó mentességet is élvezel. Ilyen feltételekkel igazán egyszerű álmaid otthonát felépítened! Az állami támogatás családon belül megtöbbszörözhető, hiszen hozzátartozó részére is megkötheted a lakástakarékpénztári szerződést, és akár ugyanarra a lakáscélra is felhasználható!

Te döntesz!

A megtakarítás személyre szabott – Te döntöd el, mennyit szeretnél fizetni, 650 Ft és 20.000 Ft között! Ha nem fizeted tovább, akkor is megkapod a már befizetett összeget, kamatokkal együtt!

Állami támogatással!

Az állami támogatás a befizetésed után 30%, de maximum 72 ezer Ft évente, így egy 20 ezer forintos havi befizetéssel fizetendő, a legrövidebb, négy éves futamidővel kötött szerződéshez az állam 288.000 Ft-ot ad! Mindez 10 éves szerződés esetén 720.000Ft!

72.000 Ft-os állami támogatás 10 évre garantáltan biztosított. Ha most köt szerződést, akkor ez már a törvény alapján később sem változhat. Biztosítsa be magát!

Az éves állami támogatás többszörözhető a közeli hozzátartozók összefogásával,

lakástakarékpénztár, megtakarítás, államilag támogatott lakástakarékpénztár

A lakástakarékpénztár teljesen biztonságos megtakarítási forma!

Magyarország legbiztonságosabb hozam és tőkegarantált megtakarítási terméke a lakástakarékpénztári termék, mert:

  • OBA védelem (Országos Betétbiztosítási Alap)
  • Hozamgarancia
  • Tőkegarancia
  • Fix betéti kamatok, állami támogatás. Nincs rá hatással a gazdasági változások
  • Előre meghatározott havi befizetések és törlesztések
  • Könnyen áttekinthető és előre kiszámítható

Biztonságos, mert már a szerződés megkötésekor tudod, hogy a befizetéseiddel a futamidő végére mekkora megtakarítást érhetsz el! A szerződésedre azok a törvények és előírások érvényesek, amik az aláírás pillanatában érvényben voltak – így a törvényi változások nem befolyásolják a Te lakáscélú megtakarításod hozamát! Az Országos Betétbiztosítási Alap védelme a Te lakásmegtakarításodra is érvényes!

Széles körben felhasználható!

A megtakarításodat nem csak vásárlásra, építkezésre vagy felújításra használhatod, hanem bútor,  beépíthető háztartási gépek, lakásfelszerelés vásárlására, kerítés, udvar építésére, telekvásárlásra, lakásbővítésre, korszerűsítésre, sőt korábban felvett lakáscélú kölcsön előtörlesztésére, gyűjtőszámla hitel, vagy végtörlesztés keretében nyújtott hitel kiváltására is.

Pénzügyek okosan, lakástakarékpénztár, lakásmegtakarítás, lakásvásárlás

Hitellel szeretnéd?

A megtakarítási időszak végén rendkívül kedvező kamatú lakáshitel szerződést is köthetsz, aminek feltételeit és részleteit már a takarékpénztár szerződés aláírásakor ismered! Így könnyen tervezhetsz előre! Ez az egyetlen olyan megtakarítási forma, amire ezek a szabályok érvényesek – ezt vedd figyelembe a döntés meghozatalakor!

Személyre szabott megtakarítás – Te döntesz!

A havi befizetendő összeg 650 Ft és 20.000 Ft között változhat, 4, 5, 6, 8, és 10 éves futamidővel! A havonta fizetendő díj szabadon csökkenthető vagy akár emelhető is, a lehetőségeidhez mérten! A szerződés időtartama is meghosszabbítható maximum 120 hónappal – így még magasabb megtakarításhoz juthatsz.

Az egész családnak!

A szerződést közeli hozzátartozóra átruházhatod, megoszthatod vagy akár több szerződés is összevonható! A lejárati idő előtti felmondás esetén a betéti díj a kamattal együtt visszajár, csak az állami támogatás nem. Pénzt nem bukhatsz vele.

Miért kösd nálunk a lakástakarékpénztárt?

Azért válassz minket, mert a szerződéskötés esetén kötési díjat kell fizetned. Mi figyeljük, hogy hol és milyen akció van! A kötési díj akár 77.500 Ft is lehet, ezt nálunk megspórolhatod!

Akár az OTP-nél, akár az Erste-nél szeretne kötni, nálunk mindkét bank ajánlata elérhető. Azért ezt a két bankot ajánljuk, mert gyorsak, rugalmasak és országos fiókhálózattal rendelkeznek! 

Jelentkezz most ingyenes tanácsadásra – 30 perc, kötöttségek nélküli beszélgetés a pénzügyeidről!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Miről beszélgessünk?

Üzenet