4024 Debrecen, Blaháné u. 2. 1/108

Kolozsvári Lajos

Pénzügyek-okosan

Kolozsvári Lajos

Telefonszám:  +36307373336
E-mail cím: lajos.kolozsvari@penzugyek-okosan.hu
Területi lefedettség: Borsod-Abaúj-Zemplén megye és a környező megyék
– 150 km- es körzetbe


2001 áprilisa óta tevékenykedem pénzügyi területen. Korábban pedagógusként dolgoztam és ott, a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy a környezetem – magamat is beleértve – mennyire nem ért a pénzhez, illetve mennyire nem tud bánni vele. Többségük a ma megkeresett pénzt holnap már elkölti, hiszen a család – egészség – pihenés – szórakozás körforgásában a holnaputánra, a tartalékképzésre már alig-alig jut figyelem.
Hiszek abban, hogy megfelelő segítséggel, jól kiválasztott stratégiával és elszánt következetességgel ki lehet lépni ebből a mókuskerékből, ezáltal tervezhetővé válik a jövő. Ma a többség úgy gondolja, hogy a tartalékképzés luxusa csak keveseknek adatik meg. Feladatomnak érzem azt, hogy ennek ellentmondására ráébresszem az előbbieket. Ha tervszerűen, pénzügyileg tudatosan éljük mindennapjainkat, akkor felkészülhetünk a várható és a váratlan kihívásokra is.
Napjainkban egyre több a pénzügyi szolgáltató, egyre több a pénzügyi megoldás. Nagyon nem mindegy, hogy hol és mit választunk ebből az óriási kínálatból. Szeretném, ha én lennék az a pénzügyi szakember, aki segít az embereknek a döntésben, mert így az eredmény biztosan jobb és több lesz, ha megtakarításról és kedvezőbb, ha hitelről van szó.

Mi a célod a hivatásoddal?

Szeretném minél szélesebb körben népszerűsíteni a pénzügyi tudatosság szemléletét, hogy az emberek megfontoltabb és megalapozottabb döntéseket hozzanak a pénzügyeikkel kapcsolatban.

Mire vagy büszke a hivatásodban eltelt időben?

Én a pénzügyi tudatosság jegyében élek már 17 éve, és büszke vagyok arra, hogy ezt már több száz elégedett ügyfelem is tanúsíthatja.

Mi motivál téged a szakmádban?

Az emberek lelkesedése, amikor sikerül megoldanom egy régóta meglévő pénzügyi problémájukat, amely feszültséget generált az életükben.

Mi a hobbid?

A meditáció, a jóga és a pénzügyi gondolkodás fejlesztéséről szóló könyvek.

Milyen szakterületen vagy érdekelt?

Befektetések, biztosítások, hitelek, illetve napelem-rendszerek.