4024 Debrecen, Blaháné u. 2. 1/108

Kiss Lajos

Pénzügyek-okosan

Kiss Lajos

Telefonszám: +36301907774
E-mail cím: lajos.kiss@penzugyek-okosan.hu


Közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező pénzügyi tanácsadó vagyok. Tevékenységemet élet-, vagyonbiztosítások, pénztári termékek közvetítésével kezdtem, később pedig lakossági hitelezéssel foglalkoztam.

Mi a célod a hivatásoddal?

Célommá vált a korrekt tájékoztatás, az ideális lehetőségek feltárása, az ügyfél megfelelő döntéshelyzetbe hozása.

Mire vagy büszke a hivatásodban eltelt időben?

A 2010 és 2014 közötti időszakban a devizahitelesek problémájának kezelésére irányítottam szaktudásomat. Ekkor mélyen rögzült bennem, hogy az ügyfél érdekeit senki nem képviseli, sokszor önmaga sem, így megtanultam felvállalni ezt a nehéz, mégis fontos feladatot.

Mi motivál téged a szakmádban?

A kislányom 1 éves. Születése óta felerősödött szociális érzékenységem, ezért különösen fontos szempont a pénzügyi hivatásom végzése során, hogy ügyfeleimmel közösen biztonságos, családcentrikus, gazdaságos és hatékony megoldásokat találjunk terveik megvalósításához.

Mi a hobbid?

Sakk, teremfoci, NHL-meccsek.

Milyen szakterületen vagy érdekelt?

2015 óta a háztartások energetikai korszerűsítésének megoldásában állok a lakosság rendelkezésére (napelemek, alternatív energiaforrások). Komplex szolgáltatást nyújtok meglévő javaik ésszerű biztosítására, saját és hozzátartozóik egészségének és testi épségének a mindennapokra gyakorolt gazdasági fedezetének bebiztosítására, és az időskori anyagi védettség megalapozására egyaránt, a teljes körű nyugalom érdekében.


Lakás- és vagyonbiztosítások (Gfb, casco, stb.)
Kockázati élet-, baleset és egészségbiztosítások
Nyugdíjcélú megtakarítások
Lakás- és szabad felhasználású hitelek
Otthonteremtési támogatások
Személyi kölcsönök
Napelem rendszerek