2.rész: -Átfogó szűrővizsgálat, 24 órás Call Center és orvosi másodvélemény.

 

Milyen bónusz kedvezményeket jelent, ha egy kiegészítő biztosítással még magasabb szintre emeled a havi 85 forintot jelentő Egészségpénztári díjat? Cikkünk folytatásából kiderül, milyen különleges támogatást ad Neked a havi 1990.-Ft-os egészségbiztosítás.

 

 1. Kétévente egy átfogó szűrővizsgálaton esel át, így idejében megelőzheted a komolyabb egészségügyi problémák kialakulását.

A medifilter.hu 2017 tavaszi elemzéséből kiderül, hogy a magyarokat fenyegető egészségügyi kockázatok az életkor függvényében jelentkeznek. A középkorúak (35 és 45 év közöttiek) legnagyobb rizikóját a rákos és emésztőrendszeri megbetegedések jelentik, míg idősebb korban a szív- és érrendszeri problémák a legveszélyesebbek, a légzőszervi betegségek mellett.

Van egy jó hírünk: az említett betegségek nagy része a tünetek időben történő felismerése esetén gyógyítható, ám ehhez évente legalább kétévente egyszer érdemes részt venned egy szűrővizsgálaton.

Az emberek többsége csupán a munkaalkalmassághoz szükséges tüdőszűrésen esik át, ám egy kardiológiai szűrés megmentheti az életed (és egy rákos megbetegedés esetén sem mindegy, hogy gyógyítható vagy már előrehaladott stádiumban diagnosztizálják).

Egy átfogó vizsgálat évtizedekkel teheti hosszabbá az életed. Az Egészségpénztári tagság ezt a lehetőséget is magában foglalja!

 

Pontosan mit jelent az átfogó szűrővizsgálat?

Belgyógyászati vizsgálatok.

Vérnyomásmérés.

Hasi- és nyaki ultrahang vizsgálatok.

Nőgyógyászati rákszűrés.

Urológiai vizsgálat.

EKG.

Teljes labor: vér, máj, vese vizsgálatok.

 

 1. 10 napon belül megszerveznek Neked egy CT, MRI vagy PET CT vizsgálatot, évente 250.000.-Ft-os keretösszegig. Mindez a várólistás egészségbiztosítás keretén belül valósul meg.

Minél összetettebb egy betegség, az orvosok annál alaposabb vizsgálatokra küldik a beteget. Előfordulhat, hogy egy vizsgálat magasabb összeget jelent, ami túllép a havi 85.-Ft-os alapdíjas tagság keretein.

Menj biztosra, készülj fel minden egészségügyi kockázatra, és válaszd a Pajzs csomagot, mely évente akár 250.000.-Ft-ig támogatja a költségesebb CT, MRI és PET CT vizsgálatokat.

 

8.Bármikor segítséget hívhatsz a 24 órás Egészségügyi Call Centerben.

Lehet, hogy az életedet menti meg, ha idejében veszel észre egy aggasztó tünetet!

Ezzel még idejében megakadályozhatod egy súlyosabb betegség kialakulását. Valószínűleg Te sem vagy orvos, így érdemesebb egy tapasztalt szakember véleményét is megkérdezni a felmerülő egészségügyi kellemetlenségekről.

Ha nem akarsz egyből a háziorvosodhoz fordulni, akkor az Egészségpénztár tagjaként igénybe veheted a 24 órás Egészségügyi Call Centert.

 

 

9.Évente 50.000.-Ft értékű gyógyszertámogatást vehetsz igénybe.

Minél idősebb az ember, annál több betegséggel kell szembenéznie, és ennek függvényében sajnos egyre több gyógyszert kell szednie.

Az egészségügyi gondok mellett ez azért (is) nyomasztó, mert a súlyos betegségekre felírt gyógyszerek ára gyakran az egekbe emelkedik…Könnyen előfordulhat, hogy súlyos fejtörést okoz, hogyan fizessük ki a drága gyógyszereket.

Ezen a nyomasztó dilemmán segít az Egészségpénztár, mert évente maximum 50.000.-Ft-os gyógyszertámogatást is igényelhetsz.

 

10.Évente egyszer orvosi másodvéleményt kérhetsz.

Egy komolyabb betegség esetén sajnos gyakran előfordul, hogy az orvosod nem tud egyértelműen meghatározni egy diagnózist.

Ilyenkor borzasztó, ha az ember kétségek között marad. Csak akkor nyugszunk meg, ha konkrétabban megismerjük a betegségünket. Érdemes kérni egy véleményt a terület egy másik szakértőjétől, hátha ő pontosabb képet alkothat a vizsgálati eredményekről.

Az Egészségpénztár tagjaként erre is lehetőséged lesz. Egy személyes konzultáció során írásos másodvéleményt kapsz, mely megszünteti a diagnózissal járó bizonytalanságokat.

 

Röviden összefoglaljuk, miért érdemes Egészségpénztár-taggá válnod:

 1. 23 súlyos betegség esetén azonnal kapsz segítséget.
 2. Soha többé nem kell sorba állnod egy CT vagy MRI vizsgálat esetén.
 3. Az EP éves szinten átvállal egy 300.000.-Ft-os egynapos műtétet.
 4. A tagok 5-30%-kal olcsóbban vehetik meg a gyógyszereket
 5. Valamennyi Egészségpénztári befizetésed 20%-át adójóváírás formájában elköltheted!
 6. Kétévente egy átfogó szűrővizsgálaton esel át, így idejében megelőzheted a komolyabb egészségügyi problémák kialakulását.
 7. 10 napon belül megszerveznek Neked egy CT, MRI vagy PET CT vizsgálatot.
 8. Bármikor segítséget hívhatsz a 24 órás Egészségügyi Call Centerben.
 9. Évente 50.000.-Ft. értékű gyógyszertámogatást vehetsz igénybe.
 10. Évente egyszer orvosi másodvéleményt kérhetsz.

 

Csatlakozz az Egészségpénztárhoz minél hamarabb, hogy ne kelljen aggódnod a betegségekkel teli jövő miatt!

 

Töltsd ki az alábbi űrlapot és beszélgessünk személyesen!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Miről beszélgessünk?

Üzenet