1.rész: – Olcsóbb gyógyszerek, 10 nap alatt MRI és CT vizsgálat – sorban állás helyett!

Az Egészségpénztár számtalan előnnyel rendelkezik, ami lényegesen könnyebbé teszi az életüket. Most kiválasztottunk ezek közül 10 okot, amiért érdemes belevágnod! Minél hamarabb válsz EP-taggá, annál több pénzt spórolhatsz meg, egy betegség esetén akár 1 millió forintig (!) terjedő műtéti költséget is megtakaríthatsz a havi 85 Ft-os tagsági díjjal.

Cikkünkből kiderül, hogyan „orvosol” több orvosi ellátással járó problémát az Egészségpénztári tagság!

Mi jár a havi 85 Ft-os tagsági díj után?

Három létfontosságú biztosítás, mely a pénztár valamennyi tagjára automatikusan kiterjed.

 

  1. 23 súlyos betegség esetén azonnal kapsz segítséget. A 85 forintot jelentő tagsági díj ellenében összesen 23 úgynevezett „rettegett betegség” bekövetkezése esetén igényelhetsz egészségügyi gyógykezelést, maximum 1.000.000.-Ft értékben.

A betegségek közé tartozik a hazai halálozási okok közt vezető infarktus, a rák és az agyvérzés, így az Egészségpénztár a legnagyobb kockázatot jelentő betegségekre jelent biztosítást.

Tehát egy kiterjedt Védőháló tagjává válsz, ha a betegség megállapításának időpontjában élő a biztosításod.

 

  1. Soha többé nem kell sorba állnod egy CT vagy MRI vizsgálat esetén.

Hazánkban elképesztően hosszú procedúrát jelent, míg kivárod a sorodat egy komolyabb orvosi vizsgálat esetében. Nem elég, hogy van egy komoly egészségügyi problémád, előzetesen időpontot kell kérned és gyakran végtelennek tűnő hónapokig (!) kell várni, mire elvégzik az adott vizsgálatot.

Eszméletlenül sok a beteg, ezzel szemben aggasztóan kevés a vizsgálatra alkalmas időpont. Ezt a tarthatatlan állapotot oldja meg az Egészségpénztári tagság. A kaotikus helyzet nyomban könnyebbé és kiszámíthatóbbá válik. Az Egészségpénztár tagjaként mindössze 10 nap alatt megszerveznek Neked egy CT vagy MRI vizsgálatot, ráadásul mindennek a költségét évi 300.000.- Ft-os nagyságrendig át is vállalja a pénztár.

 

  1. Az EP éves szinten átvállal egy 300.000 Ft-os egynapos műtétet.

Orvosi műtétre jelentkezni, kórházban feküdni már alapjában véve elég borzasztó­ – különösen akkor, ha mindezért alaposan a zsebedbe is kell nyúlnod!

Mindjárt más a helyzet, ha az Egészségpénztár tagjaként havi 85 forint befizetése után ingyen eshetsz át egy egynapos műtéten, 300.000.-Ft költségátvállalási határig.

 

  1. A tagok 5-30%-kal olcsóbban vehetik meg a gyógyszereket

Az egész család gyógyszerköltsége akár komolyabb kiadást is jelenthet egy hónapban.

Már azzal is sokat takarékoskodhat az ember, ha az Egészségpénztár tagjaként olcsóbban veszi meg a gyógyszereket. A gyógyszerek ára szédítő iramban emelkedik, az Egészségpénztár támogatásával azonban ezek a sokkoló árak csökkenthetőek, így valamennyi gyógyszert olcsóbban veheted meg.

Arra azonban figyelni kell, melyik üzletben vásárolsz, mivel nem mindegyik csatlakozott az Egészségpénztárhoz.

A drágább gyógyszereket vásárlóknak különösen hasznos az Egészségpénztári tagság, hiszen a segítségével havonta akár 50.000.-Ft értékben is spórolhatnak a gyógyszerek árán.

 

  1. Valamennyi Egészségpénztári befizetésed 20%-át adójóváírás formájában elköltheted!

A pénztárba befizetett összeg 20%-a adójóváírásként az egészségbiztosítási számládra könyvelődik, és az EP-n belül később azt is elköltheted.

 

Folytatása következik

Töltsd ki az alábbi űrlapot és beszélgessünk személyesen!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Miről beszélgessünk?

Üzenet