4026 Debrecen, Bem tér 7.
+36 30 742 76 88
info@penzugyek-okosan.hu

Befektetés

Pénzügyek-okosan

Portfóliókezelés – Miért van rá szükség?

Az utóbbi húsz évben könnyű dolguk volt azoknak, akik szerettek volna pénzt kamatoztatni Magyarországon, de ennek már vége. A jegybank alapkamata olyan alacsonyra csökkent (1.3%), és annyira magasak az adóterhek a megtakarításokon, hogy nem elképzelhetetlen az a helyzet, hogy az ügyfél fizet rá, ha leköti a pénzt a bankban. Mi a megoldás? Bízza rá pénzét egy magas hozamot ígérő ügynöknek? Tartsa otthon a megtakarítást, készpénzben? Vagy ugorjon bele az ismeretlenbe és vásároljon egy fura hangzású értékpapírt?

Eddig az ember fogta a pénzét, betette a bankba és lekötötte. Biztonságos volt.

Ennek már vége!

Mindent elsöpört a kamat- és adócunami
A 7-ről 2,1%-ra csökkent alapkamat mellett a 2013 januárban bevezetett tranzakciós illeték és a kamatadó emelésének hatására a banki szolgáltatások jelentősen drágábbak lettek. A kamatteher 16%-ról 22%-ra emelkedett az egészségügyi hozzájárulás miatt, a tranzakciós adó pedig közel megduplázódott. Ezeket a költségeket a bank természetesen az ügyfélre hárította át.
A KSH részletes inflációs adataiból egyértelműen kiderül, hogy a banki szolgáltatások több mint 50%-al drágultak az egy évvel korábbi adatokhoz képest. Ez hiperinflációs szint!

Mi a megoldás?

Profik segítségét kell kérni! Ennek legbiztonságosabb módja a portfóliókezelés. A portfóliókezelés – más néven – vagyonkezelés – során profi szakemberek előre meghatározott feltételek mellett kezelik az ügyfél pénzét! Mindenképpen olyan szolgáltatót válassz, aki sikerdíjas rendszerben működik, így maximálisan érdekelt abban, hogy számodra a legmagasabb hozamot érje el.

Mi segítünk megtalálni az optimális megoldást!

Célunk, hogy felhívjuk a figyelmedet új megtakarítási, befektetési lehetőségekre, hiszen ma sokakat az foglalkoztat, hogy az alacsony banki kamatok helyett, hol érhetők el esetleg magasabb hozamok.

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK

Beszélgessünk a bankbetéteken túlmutató lehetőségekről, a Portfóliókezelésről, akár tőkevédelemmel, hozamvédelemmel reális és szigorúan kezelt kockázatvállalás mellett.

• HA NINCS IDŐD NAPONTA FIGYELEMMEL KÍSÉRNI BEFEKTETÉSEIDET,
• HA SZÜKSÉGED VAN AZ ÁLLAMPAPÍROK NYÚJTOTTA BIZTONSÁGRA, DE NEM VAGY ELÉGEDETT A HOZAMUKKAL,
• HA NEM SZERETSZ KOCKÁZTATNI,

akkor egy óra beszélgetés során, olyan értékes információkat tudhatsz meg Tőlünk, amely alapján újraértékelheted megtakarításaidat, befektetéseidet, és végre a tőkéd olyan helyre kerülhet, ahol befektetőként tekintenek Rád.Mert ez a pénzügyek új iránya, jövője!

“A lehetőség soha nem vész el, csupán mások használják ki.”
(Shawn Wheeland)